top of page

Over BRS

zacht en zuiver.

BRS zacht en zuiver voorziet sinds 2016 honderden huishoudens van zacht en zuiver water. Om hoge kwaliteit en service te garanderen werken wij met een aantal belangrijke kernwaarden: praktisch, betrouwbaar, innovatief, enthousiast en nauwkeurig. 

Veel

mogelijkheden

Bij BRS zacht en zuiver is er keuze uit een breed assortiment waterontharders en hydrofoors. Wel zo praktisch!

40 jaar

garantie

De oplossingen en service van BRS zacht en zuiver zijn zeer betrouwbaar, bovendien bieden wij 40 jaar garantie op alle waterontharders. 

Smart

Waterontharders 

Onze waterontharders zijn voorzien van WiFi. Met de handige en innovatieve app houdt u uw waterverbruik scherp in de gaten en krijgt u een melding wanneer het zoutvat moet worden bijgevult.

Veilig voor uw gezondheid

Al onze waterontharders zijn voorzien van een bacteriologische periodieke spoeling. Ook tijdens uw vakantie werkt onze waterontharder zeer nauwkeurig.

Topkwaliteit

met de beste techiek

Om iedereen enthousiast voor waterontharders en hydrofoors of druk verhogende pompen te maken, werken wij alleen met topkwaliteit oplossingen voorzien van de beste techniek.

Bent u ook enthousiast over BRS zacht en zuiver? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een demo aan huis en ervaar de voordelen van zacht en zuiver water.

bottom of page