top of page

Waterontharders

Voor iedere huishouden hebben wij een passende oplossing. Bekijk hier de voordelen van onze waterontharders en de verschillende modellen.

Slimline-CS-mini-front.png

Slimline CS Waterontharder

Geschikt voor plaatsing op de begane grond
en voorzien van een zoutalarm.

Slimline BBS gr en kl 2.png

Slimline BBS Waterontharder

De enige waterontharder die echt geschikt
 is voor plaatsing in de kruipruimte.

iQsoft.png

IQsoft

Waterontharder

De best presterende waterontharder nu met wifi

Het juiste model voor u

Het juiste model en capaciteit waterontharder bepalen we aan de hand van de capaciteit van de watermeter, het aantal badkamers in uw woning, het aantal bewoners en het jaarlijkse waterverbruik.

Bij het kiezen van een model is het belangrijk dat u uw piekverbruik kunt opvangen met de waterontharder. Het gaat hier om de uitwisselingscapaciteit, niet te verwarren met de volumecapaciteit. Een voorbeeld; wanneer u twee badkamers heeft welke gelijktijdig gebruikt worden, gebruikt u op dat moment relatief veel water. Al het gevraagde water gaat eerst door de waterontharder. Een te kleine waterontharder veroorzaakt dat er hard water wordt doorgelaten waardoor u alsnog kalkaanslag krijgt in uw badkamer.

BRS zacht en zuiver komt altijd bij u langs om u te adviseren over de juiste oplossing voor uw situatie. Maak vandaag nog vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan.

Modellen BRS (vrijstaand).png

Vergelijk al onze modellen.

Download nu een handig overzicht van alle waterontharders en de specificaties.

bottom of page